A A A

 

Pravno obvestilo

DZOIM Žalec spoštuje vašo zasebnost in se zavezuje k njeni ohranitvi in zaščiti. Pravno obvestilo Vas informira o načinih in možnostih zbiranja podatkov o vas in njihovi uporabi. Pravno obvestilo je berljivo in dostopno na naših spletni strani. S dostopom do strani se strinjate s uporabo strani ter piškotkov.

Piškotki

Piškotek je datoteka z informacijo o vašem obisku na naši spletni strani. Na vaš računalnik se ob obisku spletne strani namesti piškotek, ki po eni strani poskrbi za enostavnost in hitrost, vendar pa po drugi strani predstavlja tudi poseg v zasebnost.V vsakem piškotku so osnovni podatki o vašem obisku spletne strani. V osnovi so brskalniki nastavljeni tako, da piškotke sprejemajo, zavračajo pa nastavljanje piškotkov, ki ne izvirajo iz področja, zapisanega v naslovni vrstici. Piškotke ne posredujemo drugim osebam in ne zbiramo drugih podatkov.

Podatki na strani 

Podatki, zbrani na naši strani ne bodo, v kakršnikoli obliki, posredovani tretjim osebam in bodo uporabljeni le za namen informacije ,  naročanja in zagotavljanja hitrejših zdravniških storitev ter  so skrbno varovani.

Avtorske pravice 

DZOIM Žalec dovoljuje uporabo objavljene vsebine le v nekomercialne ali izobraževalne namene.

Pridržki in uporaba

DZOIM Žalec ne prevzema nikakršne odgovornosti za točnost, celovitost ali primernost podatkov in ne prevzema nikakršne odgovornosti v povezavi z škodo nastalo z obiskom strani, za morebitne viruse in napake nastale pri uporabi spleta.